Lees dit voordat u een nieuwe trap installeert!

Nieuwe trap laten plaatsen

Een nieuwe trap installeren is een van de spannendste projecten in uw huis. Het is ook een van de meest uitdagende. Een nieuwe trap installeren betekent niet alleen werken in krappe ruimtes, maar brengt ook bepaalde risico's met zich mee waarvan u zich al dan niet bewust bent. Zelfs als u ervaring hebt met ladders en timmermansgereedschap, stelt deze installatie u en uw team voor specifieke uitdagingen. Neem voordat u aan een project begint de tijd om deze zes dingen te lezen die elke huiseigenaar moet weten over het installeren van een nieuwe trap of een nieuwe trap laten plaatsen.

Sla de oude stap niet over.

Wanneer u een trap moet vervangen, is het verleidelijk om gewoon de oude eruit te trekken en een gloednieuwe te installeren. Maar voordat u dat doet, moet u de tijd nemen om de oude trede te verwijderen. Oude traptreden zijn vaak stevig en kunnen worden hergebruikt. Als u een intacte trede verwijdert en vervolgens een nieuwe installeert, ontstaan er kieren tussen de nieuwe en de bestaande traptreden. Bescherm de nieuwe trede en stootborden met een houten plank.

Meet twee keer, zaag één keer.

Meet de lengte en de hoogte van de nieuwe trap voordat u begint te zagen. U hebt deze informatie nodig om te weten welke zaag- en spijkerwerkzaamheden nodig zijn voor de nieuwe traptreden en stootborden. Zorg ervoor dat de metingen nauwkeurig zijn. Verwissel 0,5" met 0,25" en u kunt een te korte of te hoge trap krijgen.

Oefen uw valbeveiligingsstrategie.

Elke huiseigenaar weet dat het cruciaal is om valpartijen te oefenen in een gecontroleerde omgeving voordat u een project in de echte wereld uitvoert. Hoewel dit misschien niet mogelijk is wanneer u een nieuwe trap installeert, kunt u toch een paar van uw valbeveiligingsstrategieën testen. Installeer een nieuwe trap met een vlakke, rechte aanloop. Zelfs als u geen trap installeert, moet u proberen alle trappen op uw terrein recht en horizontaal te maken. Installeer een nieuw niveau bovenaan de trap. U kunt ook de bovenkant van een trap als niveau gebruiken.